ניתוח קטרקט הפרעות בראיה ובעיית קרנית

דיון מתוך פורום  קטרקט בניהול עמותת לראות

12/07/2024 | 23:20 | מאת: גל

נותחתי לפני כחצי שנה בקטרקט מיופיה גבוהה ולאחר לייזר שבוצע לפני למעלה מ 20 שנה ונותרו קרניות דקות 1. בעין שמאל הקרנית מאוד התעוותה והדבר מציק ומפריע כל היום וכן מפריע לראיה ויש בעין מעין מסך או וילון מה ניתן לעשות לישור הקרנית ולראיה ברורה ללא הוילון תודה

לא סביר שהקרנית התעוותה בעקבות ניתוח הקטרקט לכן יש צורך בהמשך ברור לסיבת העיוות. הדרך הכי פשוטה לתקן את הראיה במצב כזה היא עם הרכבה של עדשות מגע- לפעמים יש צורך בעדשות מיוחדות בגלל שהקרנית הושטחה בניתוח הלייזר.

13/07/2024 | 00:24 | מאת: גל

העין מציקה לי מאוד מאוד עד אי יכולת ריכוז ותפקוד ונראה שהסיבה היא הקרנית או העדשה מה ניתן לעשות ולאיזה רופא לפנות

מנהלי פורום קטרקט בניהול עמותת לראות