אשמח למידע נוסף על בדיקה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

20/04/2024 | 19:44 | מאת: סיון

ביצעתי בדיקת עיניים כללית עם הרחבת אישונים במהלכה קיבלתי תוצאה רשתית באספקט טמפורלי של סעיף עליון של ארקדה תחתונה נצפה ימין מוקד אליפטי מורם על כלי הדם עם היפרפיגמנוט בקצהו בדיקת עיניים הערות: קיעורים תקינים, ללא בצקת דיסקות אשמח למידע מזה אומר?

לא ביצעתי את הבדיקה ולכן לא אוכל לדעת בוודאות מה הממצא. כדאי לשאול את הרופא שביצע את הבדיקה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות