החלמה לאחר לייזר קרע ברשתית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

23/05/2024 | 11:34 | מאת: שירה א

שלום ד״ר בת 60 לפני כשבוע עברתי טיפול בלייזר לאיחוי קרע ברשתית, נאמר לי שבזמן ההחלמה אסור לשכב שכיבה מלאה אלא בהגבהה. לא נאמר לי כמה זמן. האם אני יכולה לחזור לשגרה? מהן ההגבלות ולכמה זמן?

אפשר לחזור לישון רגיל כדאי להימנע מפעילות פיזית מאומצת לחודש והרמה משקל כבד מומלץ לחזור על בדיקה 10-14 ימים מהלייזר

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות