שריפה בעין לאחר לייזר רשתית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

31/05/2024 | 15:30 | מאת: שיר

היי ד״ר אתמול עברתי טיפול בלייזר לתיקון קרע ברשתית (לא בדיוק קרע, אלא גבשושיות שגרמו להרמת הרשתית) הטיפול ארך בערך 20 דקות שבמהלכו כאב מאוד. העין עדיין מאוד שורפת לי, ואני רואה פחות טוב וחד מאז הטיפול, האם לגיטימי? מתי אמור לעבור?

כדאי לשים טיפות ליובש התופעה לא נדירה ודי שכיחה לאחר טיפול שתארת

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות