חולה מורכב ב NF1סיבוכים של המחלה NF1

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

03/06/2024 | 07:11 | מאת: שמואל כהן

שלום דקטור גיל 58 חולה מורכב מעוד בחמשת החודשים אחרונים עברתי צינתור לב צינתור מוח וטיפול חוזר של רדיוכירוגיה נוסף לרוש לפני שבועיים עברת אתקף לב חריף בצתי בדיקת של אולטרה סאוד העין זה הפינוח אפשר אסבר בבקשה כתוב זגוגית PVD TOTAL פלוס עם עכירויות מרובות דו צ PVDרשתית צמודה בבדיק נוספת נכתב בדיקת השומן הפיאוביטלי יהארובתי הרחבה קלה של ה SOV בבדיקה של פלורסצאין עורקים מוצרים עם AV CORSSINGS ללא דלף דקטור עם אפשר אסבר תודה ויום טוב

הצרות של כלי דם עשויה להיות קשורה ליל״ד ומחלה של כלי דם קטנים PVD זו הפרדות של זגוגית תופעה שכיחה של גיל לגבי הרחבה של ה SOV יש לפנות לרופא עיניים לבדיקה

06/06/2024 | 13:13 | מאת: שמואל

תודה על אהסבר פרופסור סוף שבוע נעים ושקט

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות