לאטיס רשתית טיפול לייזר

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

12/06/2024 | 13:28 | מאת: שירלי

שלום ד״ר לפני 10 ימים אובחן לאטיס עם מספר חרירים קטנים שוליים מורמים מעט בשעה עשר וחצי ובוצע לייזר רטינופסקי . היום נאמר לי שעדיין לא רואים צלקות לייזר מסביב. עד הביקורת הבאה, אשמח להבין מנסיונך והשערתך- מה הסיכויים שהצלקות עוד יופיעו? יכול להיות שזה צריך עוד זמן? תודה

בדרכ לאחר 10 ימים רואים את הצלקות אולם יתכן והן חלשות ולכן אם הרופא שביצע את הלייזר משוכנע שהכויות לייזר נקלטו היטב ניתן לחכות עוד שבוע שבועיים ולבדוק

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות