דלקת חיידק ללא סימנים מבחוץ

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

12/06/2024 | 14:09 | מאת: גל

האם דלקת בעין או חיידק בעין(כלמידיה) יכולה להיות גם ללא תסמינים. רק תחושה של שריפה אבל מבחוץ העין זכה ושקופה ? לא אדומה היה אל רופא ואמר שיש דלקת לחמית נתן סטרואידים לעמה ימים. אחרי זה רופא שני אמר שאין דלקת. איך אני יכולה לדעת אם זה דלקת חס וחלילה אם הוא נדבק בחיידק כלמידיה? לרוב זה עם סימנים בעין או שיכול להיות גם ללא? העין בבדיקה זכה צלולה ושקופה אבל שורף לו מאוד(בן 17)

רוב דלקות העיניים אינן חיידקיות אלא וירליות ובדרכ מלוות באודם והפרשות ולא רק בצריבה אם יש חשד לדלקת חיידקית ביחוד אם לא עוברת ניתן לבצע תרבית

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות