עברתי ניתו ויטרקטומי לפני כשבועיים של ממברנה ויש לי שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

14/06/2024 | 12:43 | מאת: מוטי

עשיתי oct ובצילום יש נקודה לבנה קטנה. אני נפגש עם הרופא בשבוע הבא. מה זו הנקודה? האם זה יצריך ניתוח חוזר? או שנשארים עם זה? אני בריא , ללא שום מחלות בן 56. בעין השניה יש לי גלאקומה ואני יעבור לייזר

מדובר בשאלה מאד לא ספציפית ולא ניתן לענות עליה מהתאור ממליצה לשאול את הרופא בביקור לאחר שיבחן את הצילומים

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות