פציעה בעין שמאל האם יכול לקרות נזק במידה ומדובר בעין בה עשו טיפולי רש

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

02/07/2024 | 19:38 | מאת: גולדי

ערב טוב אני בת 31 עשו לי בעבר 2 טיפלי לייזר ברשתית למעלה ולמטה לפני עברך שבוע קבלתי מכה מי נייר שכמעט נכנס לי בעין והמכה הייתה דיי חזקה יש לי תור לרופא עיניים בעוד שבועיים האם הייתי צריכה ללכת באותו יום למיון עיניים?? תודה רבה

מכה מנייר לא אמורה להוות סיבה להקדים את התור אלא אם התסמינים החמירו

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות