ירידה בראית עין ימין, לאחר בדיקת רופא קבע רשתית ilmc

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

13/07/2024 | 08:22 | מאת: עודד

אני בן 83, בריא לחלוטין.לאחרונה שינויים תכופים בראיה בעין ימין. חובש משקפי מולטיפוקל. בבדיקת רופא מומחה הוא מצא רשתית שטוחה, ilmc מה משמעות, יש מה לעשות, האם עשוי להחמיר? תודה, עודד

לא ברור למה היתה הכוונה בדרכ מתארים רשתית צמודה ומקולה יכולה להיות שטוחה במבנה ולרוב אין לזה משמעות ראייתית אם אלו הממצאים היחידים ובמידה ואכן אלו הממצאים אז צריך רק מעקב בהתאם לגיל ולשאר בדיקת העין במידה ועדין יש צורך בברור השינויים בראיה יש להמשיך בברור

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות