טיפולים חדשניים בארץ לAMD

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

18/07/2024 | 02:33 | מאת: ול

שלום, אני פונה לייעוץ כללי ומחפשת את העזרה שלכם בקשר סבתא שלי. קראתי שקיים טיפול גנטי לניוון רשתית רטוב וגם יש שיטות אחרות לטיפול חדשני במחלה. האם לדעתך יש סיכוי שזה יכול להתאים עבור סבתא שלי? *כמובן אני יודעת שזה ייעוץ כללי וזה לא תחליף לביקור אצל רופא מומחה. פשוט המצב של סבתא קשה וסובלת ממחלות רבות. בעיקר אשמח לדעת היכן מבצעים בארץ טיפול גנטי לAMD וטיפולים חדשניים אחרים להצלת ראייה כשיש ניוון מקולרי רטוב (של הגיל). סבתא בת 87 וסובלת מניוון מקולרי של הגיל. היא לא רואה עם עין ימין. היא גרה בח ול ועברה פרוטוקול אחד של 4 זריקות לתוך עין שמאל (זריקות איילאה). כרגע בח ול הרופאים לא נותנים לה מענה ואומרים שלא יכולים לעזור לה. אנחנו מחפשים עזרה לשמר את הראייה שיש לה בעין שמאל (שלא יגיע לעיוורון חס וחלילה).

ראה תשובתי לשאלה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות