זליפת טיפות אלפאגן, תופעת לוואי

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

25/06/2024 | 23:07 | מאת: עתני

שלום פרופ ורבין. אני נוטל את הטיפות כ 18 חודש, שלוש זליפות ביום, לאיזון לחץ תוך עיני, בשתי העיניים, בנוסף לעוד שני סוגי טיפות. מומחה לאלרגיה קבע שתופעת הלוואי נגרמת מטיפות האלפאגן. שבאים לידי ביטוי לאחרונה בנפיחות אדמדמת בעפעפים, ובסביבת העיניים ,גרד מטריד, מצמוצים בעיניים. שאלתי: האם לחדול להזליף אלפאגן, והאם יש טיפות חלופיות. תודה מראש עתני.

שלום רב כדי לדעת אם זה מהאלפגן ואם ניתן להפסיק ומה לקחת במקום יש לפנות לרופא עיניים מו מחה גללאוקומה לבדיקה ויעוץ. בריאות שלמה.

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות