ערכים גבוהים באנזימי כבד ואולטרסאונד תקין

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

10/09/2009 | 00:14 | מאת: רוית קוגן

אחרי בדיקת דם חוזרת עדיין אנזימי הכבד גבוהים ואפילו עלו עוד קצת תוך כמה ימים.... כמו כן בבדיקת אולטרסאונד הכל תקין, מה יכולה להיות הסיבה לאנזימי כבד גבוהים כל כך GOT 117 GPT209 GGT99 תודה רוית

סונר תקין מעודד. מאוד חשוב לדעת כיצד את מרגישה? זה מה שיקבע דחיפות וכיווני הבירור.

11/09/2009 | 00:48 | מאת: רוית קוגן

תודה לך על תשובתך אני מרגישה בסדר באופן כללי פניתי לרופא ובקשתי בדיקות כי היו לי כאבי ראש בחלק העליון של הראש. ובמשך כמה ימים חייתי על אופטלגין. חשבתי שזה נובע מלחץ בעבודה ומתח. ואז בבדיקות התגלו האנזימים הגבוהים. האם יש דרך להוריד את האנזימים הגבוהים? תודה רוית

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול