סובל מירך שמאל קפואה,

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

21/05/2024 | 20:22 | מאת: יוסף

כבר כמה שנים שאני סובל מתחושה כאילו הירך השמאלית שלי קפואה. הכוונה לחלק החיצוני קדמי של הירך, כאילו הבשר אינו חי מספיק. אפילו לא חש בכאב (של צביטה למשל) כמו הירך הימנית. התחושה היא לאורך רוב היום, אך מתגברת עד כדי כאב כשאני יושב זמן ממושך. ניסיתי כל מיני תנוחות ישיבה, כל מיני כסאות, ואין פתרון. מה לעשות שהעבודה שלי היא יושבנית. רופא המליץ לי להוריד משקל ואכן הורדתי כ-8 ק"ג, כעת משקלי די תקין, ועדיין הבעיה קיימת כמו קודם. אודה מאד לתשובה

לא ניתן להשיב ללא בדיקה

23/05/2024 | 08:36 | מאת: יוסף

תודה, באיזה תחום רפואה עליי להיבדק? רופא משפחה? אורתופד? פיזיותרפיסט?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה