עשיתי צילום אגן, פרקי ירכיים ועמוד שדרה מתני סקארלי, מה אומר הפענוח?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

21/05/2024 | 21:02 | מאת: אנונימי

אני בת 77, חולת קרוהן ומטופל ביומירה. להלן הפענוח: צילום אגן ופרקי ירכיים: מבנה אסטיופני שינויים קוקסארטרוטיים עם הצרות קלה יחסית של מרווחים הפרקים זיו גרמי באזור LT T M צילום עמוד שדרה מתני סקארלי: סימני אוסטיופניה + עקמת עם סיבוב גובה של חוליות שמור ספונדילוליסטזיס קדמי דרגה 2, בגובה 4-5L שינויים ספונדילוארטרותים ודיסקוגניים עם הצרות של מרווחים ונזק דיסקי לאורך ע״ש מותני.

אז מה השאלה ?

21/05/2024 | 21:57 | מאת: אנונימי

מה אומר הפענוח?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה