פעינוח סיטי כניראה הומלץ לניתוח מספר 5

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

04/06/2024 | 08:28 | מאת: מוטי

סיבת הפניה : כאבי גב תחתון מקרינים מצב לאחר למינקטומיה L4 משמאל , שינוייים פוסט ניתוחיים ברקמות הרכות ממצאים: מנח לורודטי שמור L1-L2 - ללא פריצה \ בלט דיסק , ללא היצרות תעלת השדרה או מוצא נקבים L2-L3 - בלט דיסק היקפי עם לחץ קל על תעלת השדרה , ללא היצרות מוצא נקבים L3-L4 - בלט דיסק היקפי , עיבוי ליגמנטום פלאבום עם היצרות קלה + על תעלת השדרה , ללא לחץ מוצא נקבים L4-L5 - מצב אחר למינקטומיה L4 משמאל פריצת דיסק תת ארטיקולרית פורמינלית לשמאל עם לחץ בינוני עד קשה על תעלה שדרה ומוצא נקב שמאלי - בהחמרה בהשוואה L5-S1 - ללא פריצה \ בלט דיסק , ללא היצרות תעלת השדרה או מוצא נקבים סימני סקרואיליאטיס יותר משמאל ללא ממצא בטני חשוד בטווח סריקה לסיכום: L4-L5 - מצב אחר למינקטומיה L4 משמאל פריצת דיסק תת ארטיקולרית פורמינלית לשמאל עם לחץ בינוני עד קשה על תעלה שדרה ומוצא נקב שמאלי - בהחמרה בהשוואה שינויים ניווניים דיסקוגנים קלים בשאר הגבהים ללא שינוי מהותי סימני סקרואיליאטיס יותר משמאל לאחר בדיקה עם המנתח יד פריצת דיסק גדולה בצד שמאל אני אחרי 2 ניתוחים כבר

האם אתה באמת מצפה לתשובה רצינית דרך פורום אינטרנטי מבלי שנבדקת ??

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה