ירידה בתחושה וזרמים בידיים וברגליים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

17/06/2024 | 01:36 | מאת: ישראל

אני כבר שנה סובל מירידה בתחושה ושינויים תחושתיים ברגליים ובזרועות בתהודה מגנטית גבי ומתני יצא תקין ובצווארי פיענוח ההדמיה היא: דיסק אוסטאופיט אחורי עם עיבוי מתון של הלגמנטום פלבום, לחץ מתון היקפי על החוט עם היצרות מתונה של - C5-C6 התעלה הספינלית בדומה לבדיקה הקודמת. היצרות קלה של הפורמינה משמאל ע י היפרטרופיה אונקו-ורטברלית. ללא לחץ משמעותי על השורש עצמו ללא שינוי. האם זה יכול להסביר את הסמפטומים והתחושות המוזרות והאם יש פתרון בניתוח או שאיב דיסק מצפה לתשובה במייל (אין לי SMS)

יש לבצע יעוץ פורמלי

18/06/2024 | 00:35 | מאת: ישראל

כוונתי האם יש אפשרות בכלל שזה על רקע אורטופדי בצוואר ויש לזה סיכוי ריפוי ע"י נתוח וכדומה או שאין כזה סיכוי (על פי ההדמיה) וצריך לפנות לנוירולוג תודה רבה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה