הזמנת רולטור שלוש גלגלים

דיון מתוך פורום  גריאטריה

25/07/2024 | 19:06 | מאת: שקלובסקי יבגני

לאמא שלי בת 86 הוזמן רולטור 3 גלגלים. דרך קופת חולים כללית. אחרי ייעוץ פיזיוטראפיסת היא קיבלה רולטור 4 גלגלים. אמא לא יכולה פיזית להישתמש כי רולטור יותר מדי קשה בישבילה . הוסבר על ידי פיזיוטראפיסת שיש מכרז ל4 גלגלים. מה הפתרון לבעיה ?

שלום רב אני מתקשה להבין מתוך המידע שהעברת לי מה בדיוק הקושי איתו אמור להתמודד. בכל מקרה הייתי מייעץ לך להתייעץ עם הפיזיוטרפיסט לצורך קבלת מענה הולם

28/07/2024 | 10:17 | מאת: שקלובסקי יבגני

פניתי לפיזיוטראפיסט. תשובה: יש רק 4 גלגלים לפי מיחרז, אז פיזיוטראפיסת היחלית שבישבילה מאתיםרק 4 גלגלים.

מנהל פורום גריאטריה