שאלה דחופה בעניין אכילת ביצים נאות בעת ההריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

05/11/2008 | 23:11 | מאת: גילה

האם בעת הריון מותר לאכול מוס שוקולד שעשוי עם ביצים שבושלו ב-80 מעלות בלבד? האם 80 מעלות מספיקות בכדי "להרוג" את החיידקים שבביצים הנאות? תודה רבה לתשובתכם. גילה. (המוס הוקפא לאחר הבישול - האם ההקפאה משנה משהו?)

06/11/2008 | 09:32 | מאת: תות

הביצים שבמוס עברו תהליך תרמי והן נחשבות בטוחות למאכל. לאחר בישול בטמפרטורה של 80 מעלות החיידקים הפטוגניים (המסוכנים) מתים.

06/11/2008 | 09:33 | מאת: תות

ושכחתי לציין שזו אינה תשובה של רופא, אל של קונדיטור...

מנהל פורום תרופות בהריון