נמאס לי לזכור, רוצה לשכוח

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

11/06/2012 | 23:56 | מאת: נועה

אני סובלת מבעיה מוזרה: לא קיים אצלי delete בזיכרון, כל מה שנכנס נשאר שם ובצורה שמפריעה לי בחיי היומיום, כי הזיכרונות רצים לי במחשבות (כולל זיכרונות מלפני 20 שנה ויותר). הבעיה העיקרית היא שחלק מהזיכרונות יוצרים אצלי תחושה רעה, לכולם יש זיכרונות פחות סימפטיים אבל רוב האנשים מדחיקים או שוכחים אותם, אצלי זה לא קורה. לפעמים אני מוטרדת מסתם זיכרונות סתמיים בלי משמעות, בגלל שאני לא שוכחת כלום יש לי עומס של מידע במחשבות באופן קבוע. עד כה לא הצלחתי להבין לאיזה מומחה אני צריכה לגשת אם בכלל, התייעצתי עם פסיכיאטר בכיר שלא ידע לעזור לי עם זה ואני לא בטוחה האמת שהבין במה מדובר. אשמח לקבל כל עצה כי העסק הזה ממש מייאש אותי.

שלום ממליץ לפנות לנוירולוג המתמחה בהפרעות קוגניטיביות בברכה ד"ר חייגרכט

15/06/2012 | 12:04 | מאת: נועה

באתר של קופת חולים ההתמחות הזאת לא מוזכרת ואני גם מניחה שלא אקבל הפניה במצב כזה ואצטרך לפנות באופן פרטי.

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים