ריטלין מגביר אמפולסיביות

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

24/09/2012 | 16:05 | מאת: אסנת

שלום! לבני בן ה 10 יש התקפי זעם וקשיי ויסות רגשיים קשיים חברתיים וכשלים התנהגותיים. במבחן טובה גולו שהריטליו רק מגביר את האמפולסיביות לכן הפסיכיאטר המליץ על רספרדל. לאחר כחצי שנה שהילד השמין נורא והדימוי העצמי שלו נפגע החלטנו להוריד כמובן בהדרגה את הטיפול התרופתי. ניסינו אדרל שהוציא את הילד משווי משקל לגמרי. אני לא רוצה לחזור לרספרדל. והילד צריך עזרה מה אתם מציעים? הוא ילד מחונן כך שגם הוא רק מבלה חלקיות בכיתה הוא קולט את החומר. תודה אסנת

שלום לגבי המשך טיפול תרופתי צריך להתיעץ עם רופא פסיכיאטר מטפל. הייתי ממליץ להוסיף טיפול פסיכולוגי קוגניטיבי-התנהגותי בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים