הפרעת קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

28/09/2012 | 21:29 | מאת: שלום

בן 26. במהלך לימודים אקדמיים התגלה קושי בביצוע מטלות, ריכוז בהרצאות עצמם, בעיה בהתכוננות למבחנים ובקריאת חומרים בעלי אורך רב. כמו כן, יש קושי במיוחד בקורסים במתמטיקה וסטטיסטיקה. ראוי לציין כי הקשיים האלו התרחשו גם בתיכון, אך לא הופנתי/ חשבתי שמדובר בבעיית קשב וריכוז. למרות זאת סיימתי את תעודת הבגרות אך לא בציונים גבוהים, במיוחד לא במתמטיקה. בנוסף לכך יש קשיים בעניין של חברה וכיו"ב. אחרי פנייה לנוירולוג בקופת חולים הופנתי לביצוע בדיקת TOVA , ערכתי את הבדיקה עם ובלי ריטלין ולפי הממצאים אני סובל מADHD. לאן כדאי לי יותר לפנות עתה, לפסיכיאטר או לנוירולוג? תודה

שלום מומלץ לפנות לנוירולוג או פסיכיאטר המתמחים להפרעות קשב /הפרעות קוגניטיביות אצל מבוגרים בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים