פיברומיאלגיה ובעיית קשב

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

03/10/2012 | 23:12 | מאת: אחת

אחרי 3.5 שנים של כאבים רמאטולוג אחד אמר שכנראה מדובר בפיברו' סרבתי לקחת כדורים כלשהם ודאגתי יותר לנוח ולישון ( כי זה היה מלווה בעייפות). מרבית התסמינים עברו לי אם כי מדי פעם כואב לי משהו אבל בקטנה. הדבר היחידי שמפריע לי זה הריכוז שלי בזמן למידה. אני בעלת 2 תארים ומאז שאובחנה התסמונת העייפות הקשתה עליי ללמוד. כעת אני מרגישה שאני מתקשה להתרכז ואני עדיין במסגרת לימודים. גם בעבודה יש לי מעין חוסר תשומת לב לפרטים ומעירים ליעל "ששכחתי לעשות דברים". מה ניתן לעשות אם בכלל? יש כדור טבעי ללא מרשם רופא? זה מאוד מפריע לי כי אני לא מסוגלת לשבת וללמוד למבחנים וברוך השם לא חסר לי בחינות אני ממש מתאמצת להושיב עצמי ללימודים אך מתקשה.

שלום ניתן לנסות טיפול בכדורים PROVIGIL בתאום ואישור של רופא מטפל בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים