עשן נרגילה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

19/10/2012 | 00:14 | מאת: חזי

שלום וברכה יש לי קטע קצת מוזר שכשאני עובר ליד נרגילה דולקת בשכונה ואני מריח את העשן של הנרגילה אז אני מרגיש כאילו המחשבה שלי נתקעת לאיזה כמה שעות (זה יכול להגיע ל24שעות) ההרגשה היא שאחרי שאני רק מריח את העשן אני מרגיש כאילו המחשבה שלי לא אותו הדבר הכוונה מבחינת להוציא את המילה הנכונה במקום הנכון.. פחות חד,רציתי לדעת אם יש לתופעה מקור איפשהוא או סיבה הגיונית?בתודה מראש.

שלום ממליץ לפנות ולהבדק ע"י נוירולוג או פסיכיאטר בברכה ד"ר חייכרט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים