אקטיב בריין- פוספטידיל סרין

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

20/10/2012 | 18:50 | מאת: עידן

שלום, אני תלמיד בן 17 ואני שמעתי על המוצר אקטיב בריין ועל השיפור בזיכרון ובתפקודים מוחיים וזה דיי עניין אותי וחשבתי שזה יכול לעזור לי מאוד כי רמת הזיכרון שלי לא משהו, הבעיה העיקרית היא ששמעתי באיזה סרטון ברשת שהוא יכול להיות תחליף לרטלין וזה מאוד הלחיץ אותי, אז שאלתי היא האם המוצר הנ"ל הוא סוג של רטלין? והאם אני יכול לצרוך מוצר הזה בגילי?

שלום התרופה היא לא ממטילפנידת/ריטלין אך מכילה חומרים המשפיעיים על מערכות במוח ומשפרים תפקוד קוגניטיבי. לגבי שאלה האם להשתמש בהתרופה או בתרופה אחרת-לא ניתן להמליץ ללא בדיקה. ממליץ לפנות לרופא מטפל. בברכה ד"ר חייגרכט

18/11/2012 | 16:03 | מאת: יוסי

לא ברור.

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים