שאלה חשובה ודחופה בנוגע לתינוקת

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

10/06/2024 | 12:49 | מאת: ליאל

היי לבת שלי בת השנה ו7 יש כתם אפור בלבן של העין (כמעט בטוחה שהיא נולדה ככה , ראיתי אותו כבר בגיל 3 חודשים בערך) הייתי אצל 4 רופאים כבר בגלל זה ומרגיש לי שכולם פשוט מקלים בזה ראש הלכתי אפילו לרופא פרטי מאוד נחשב ושילמתי מלא כסף והוא גם לא הצליח להרגיע אותי הוא אומר יש מעט מלנוזיס/סקלרה דקה בשתי עיניים, עיניים פיגמנטריות וזהו זה סבבה מבחינת כולם אף אחד לא שלח אותי לצילומים מעמיקים יותר כאילו בטוחים שזה לא חלילה גידול/מלנומה שלא נדע אני פשוטה לא רגועה אשמח לדעת איך אפשר לבדוק את הנושא לעומק? איזה צילומים עליי לדרוש??

הי ליאל, מבלי לבדוק אותה, ובהסתמך רק על מה שכתבת, אין סיבה לדאגה, או לצילומים מעמיקים. אני נוהג לצלם צילום מקטעים קדמיים (כמו שתצלמי עם הפלאפון, רק מקצועית) לצורך המעקב. חג שמח

11/06/2024 | 00:33 | מאת: ליאל

תודה רבה על המענה אבל לא ברור לי איך ללא צילומים מעמיקים ניתן לדעת שזה לא חלילה מלנומה????

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות