פינגווקולה עם אודם בעין

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

22/07/2024 | 09:33 | מאת: יאיר

לביתי (26) יש פינגווקולה עם ערוצים של אודם בעין. טופלה במקסיטרול במשך שבועיים. אחרי כמה ימים האדמומיות חזרה. קיבלה טיפות נגד יובש אולם האדמומיות גדלה (מתפשטת). האם זה מסוכן לעין? מה כן כדאי לעשות? (מזניחה כי לא עזרו הטיפולים והיא בתקופת בחינות באוניברסיטה). תודה רבה.

אם האדמומיות גדלה, ייתכן שמדובר בדלקת, ועל כן הטיפול שהוצע במקסיטרול. אם זה לא עזר ייתכן שהאבחנה שגויה. בלי תמונה ובדיקה לא ניתן לאמר יותר אתם מוזמנים לקבוע תור ואבדוק אותה

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות