בן שנה ו 3 וירוס לא ידוע עדיין

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/06/2024 | 08:21 | מאת: הילה

היי ראשית תודה לך שאתה מקדיש מזמנך מדבובר בבן שנה ו 3 חודשים שהחל לשלשל חזק עם חום לא גבוה עד 38 אחרי י6מיים נהיו שילשולים דמיים לכן נשלח למיון שם אובחן עם התייבשות אושפז קיבל נוזלים ובתרבית יצא חיובי לחיידק אי קולי קיבל אזניל (בהתחלה חשבו דיזנטריה) באותו יום שנשלחנו הביתה יצאו לו פצעים מתחת לפה ובתוך הפה וקצת בגב הרופאה ראשית אמרה הפה והגפיים לאחר מכן הרופא אמר אנדו וירוס בקיצור "שמח" אצלנו גם חיידק וגם וירוס. הפחד שלי הוא כזה הילד לא מחוסן חיסונים של גיל שנה בכלל כי יצא שכל פעם היה חולה ודחו שוב שוב וגם לא מחוסן בחיסון שנותנים דרך הפה כי יש בבית מוחלש מערכת חיסון וגם אותו דחו. האם יש הנחיות אחרות לגביי תינוק לא מחוסן שנדבק באנדו וירוסים? תודה

שלום, כאמור זה וירוסים ואין מה לעשות מולם ואין כל הנחיות מיוחדות. הוא יחלים ללא כל בעיה

מנהל פורום רפואת ילדים