מספר שאלות בקשר לתינוק בן 6 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/06/2024 | 16:21 | מאת: עילאי

הי יש לנו מספר שאלות בקשר לתינוק בן 6 חודשים ונשמח לקבל מענה :). החל לקבל מוצקים לפני שבוע. ( בננה ותפוח) . לפני כשבוע וחצי גם עברנו לתמ"ל נוטרילון במקום סימילאק. יש לו בימים אלה יציאה כמעט אחרי כל ארוחה. זו כבר יציאה מוצקה.( גם נראה שהוא מתאמץ לפני כל יציאה ואולי כואב לו כי הוא משמיע קולות של אי נוחות). 1).האם זה סביר שאחרי כל ארוחה תהיה יציאה? אנו לא יודעים אם זה בגלל שעברנו לתמ"ל אחר או בגלל תוספת המוצקים לתזונה. 2).האם אפשר לתת לו לשתות מים? אם כן- כמה? 3).האם צריך להעיר אותו משנת הלילה אם יושן מעל ל10 שעות? אנחנו מצד אחד לא רוצים להעיר ומצד שני לא רוצים שיפספס ארוחה. 4).שאלה אחרונה - האם להגדיל את כמות טיפות הברזל? ( מקבל 3 טיפות ביום) בתודה מראש על המענה והסבלנות.

שלום, 1.סביר שתהיה יציאה לאחר כל ארוחה 2.ניתן לתת מים כפי רצונו 3.לא להעיר בשום פנים ואופן 4.לא להגדיל את כמות הברזל

מנהל פורום רפואת ילדים