נשימות עמוקות ילד בן 9

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/06/2024 | 00:18 | מאת: אביטל רחמן

היי דר יש תוףעה מוזרה לבני מזה 4 שנים. כל שנה בתקופת הקיץ , הבן שלי כל כמה נשימות רגילות לפתע לוקח נשימה עמוקה מאוד. זו תופעה שקורית רק בתקופת הקיץ , בזמן שינה לא ראיתי שלוקח נשימה עמוקה. אבל בזמן שהוא ער גם במנוחה באכילה בפעילות כל כמה רגעים לוקח נשימה עמוקה. שלחו אותנו לבירור של א.א גרון , שקדיפ מןגדלים . וכל פעם מפסיקים לברר כי עד שמגיע התור התןפעה חולפת . מה לדעתך זה עלול להיות ? זה קורה לן רק בתקופת הקיץ

שלום, לפי התיאור שלכם נראה שזה משהו יותר רגשי מאשר משהו גופני אמיתי כמו סוג של טיק עצבני. זה יחלוף כמו שזה חולף מעצמו

מנהל פורום רפואת ילדים