בקשר לתינוק בן 5 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/07/2024 | 19:59 | מאת: שרה

תינוקת בת 5 חודשים , מתאמצת כל הזמן נהיית אדומה ממש מותחת ידיים ורגליים , זה לא גזים בוודאות וגם לא עצירות , היא מתפנה יפה , היא גם על תמ״ל אבל , יש לה המון המון גרפסים לא ראיתי דבר כזה וכל גרפס ממש מציק לה, זה הסיבה ? זה ממש מדאיג אותי ויושב לי , אולי היא קיבלה מכה קטנה בראש וקרה חלילה משהו, אני פשוט דואגת בלי סוף

שלום, יש לה כנראה רפלוקס קיבתי וישטי שגורם לה לצרבת ולגרפסים. ניתן לעזור בטיפול טבעי ואשמח לעזור לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים