צואה נורמאלית אך מסריחה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/07/2024 | 18:03 | מאת: קרן

היי, בת 5 בריאה ללא נטילת תרופות ללא תוספים התלוננה היום בגן על כאב בטן. למרות זאת חזרה אחר הצהריים ועשתה קקי חום נורמאלי מוצק. הבעיה שהוא היה מסריח מאוד אבל מאוד (הריח הזה היה בעבר)... היא מסרבת לאכול ירקות ופירות יש קשר? זה מדאיג? תודה.

11/07/2024 | 11:54 | מאת: קרן

זה בסוף תולעים (גם יש נקישות שיניים וצואה מסריחה שזה תמיד הסימנים המקדימים שלה) וראיתי תולעת...זה חוזר לה כל 3.5 חודשים....לתת כל פעם ורמוקס זה לא בריא...מה עושים איך נפתרים מזה? :((( מיואשת

שלום, יש לתת טיפול בורמוקס לכל המשפחה באותו זמן ואח"כ להחליף את כל המצעים לכוווולם

מנהל פורום רפואת ילדים