ביתי בת ה 17.5 עם חום גבוה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

11/07/2024 | 19:44 | מאת: שושנה

ביום שני בלילה החלה להרגיש כאבי גרון בשלישי עלה לה החום עד 39.5 וממשיך להיות 39.5 כבר שלושה ימים. אם לוקחת כדור החום יורד ועולה אחרי כמה שעות כאבי גרון הופחתו אך יש כאבים בנגיעה בשני צידי הלסת יש שיעול יבש ברקע וטיפה מנוזלת עם קול קצת צרוד עד היום החום עדיין גבוה 39.5 היא מסרבת ללכת לרופא או לעשות בדיקת קורונה.שותה המון מים, מתנועעת והולכת, נשימה רגילה אומרת שזה לא כאב של דלקת גרון ואין לפליטים (מיומנת בדלקות גרון) האם לא מסוכן לחכות ככה עד יום ראשון? האם וירוס/קורונה יכול לעשות חום כל כך גבוה לכל כך הרבה ימים? כמה ימים זה נורמלי החום הזה?

שלום, על עוד היא שותה ואוכלת ואינה מיובשת אין חשש. קרוב לודאי שמדובר במחלה וירלית שתחלוף תוך מספר ימים

מנהל פורום רפואת ילדים