פטמה ימין אדומה מודאגת נורא

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

11/07/2024 | 19:48 | מאת: דניאל

לביתי בת 17 כבר כמה חודשים פטמה ימין הפכה אדומה מאוד עברה ביופסיה עורית, MRI, ממוגרפיה ואולטראסאונד שד הכל יצא תקין. כל הרופאים אומרים שמשהו גורם לזה להיות אדום אך לא יודעים מה זה . נוסו משחות מרופאי עור ונוסתה אנטיביוטיקה ללא שינוי. אולי נתקלת בזה פעם מכל שנות עבודתך ותוכל לשפןך לנו כיוון שלא חשבו עליו? זה לא מגרד רק אדום הפטמה וכל העטרה מסביב

שלום, מבלי לבדוק לא אוכל לעזור לצערי. בהחלט יתכן וזה תגובה למשהו כמו סוג של בד או כיחוך בחזיה או גוזייה.

מנהל פורום רפואת ילדים