מערכת חיסונית גיל 4 וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

11/07/2024 | 23:51 | מאת: תמר

היי, בני הבכור יהיה בתחילת שנת הלימודים הקרובה בן 4וחצי. הוא היה איתי מהלידה ועד כה בחינוך ביתי, חשוף למשפחה מורחבת , לגינה באופן יומיומי ובה חברים בני גילו..פעיליות חברתיות ועוד.. יש לציין שהוא חלה עד כה לעתים רחוקות מאד, איזשהו וירוס חולף אחד לכמה חודשים וזהו.. בספטמבר הוא יעלה לראשונה לגן בה 35 ילדים בגילו, האם חוק ״השנה הראשונה בגן״ שבה חולים בלי סוף בוירוסים ובנגיפים תחול עליו? איך עליי להתכונן כדי לחזק לו את המערכת חיסונית? יש בבית תינוקת בת שנה וחצי שגם כמעט ולא חלתה אף פעם.

שלום, בהחלט יתכן וחשיפה כזאת תביא לתחלואה אך קשה להתנבא על כך. ניתן לעזור לו להתמודד עם האפשרות הזאת ע"י טיפול טבעי ואשמח לעזור לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים