מולוסקום והדבקה עצמית באמבטיה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

14/07/2024 | 20:19 | מאת: דנה

שלום ןברכה, לבני בן השנתיים וחצי יש מולוסקום מזה כמעט שנה. לאחרונה הוא מאד נהנה מאמבטיות מלאות מים. שמתי לב שלאחרונה המצב יותר מפושט עם היבלות. האם יתכן שהאמבטיות יוצרות הדבקה עצמית מוגברת? האם להימנע מהן? הוירוס יכול להישאר איתנו עוד שנה ויותר למיטב הבנתי אז השאלב היא אפ למנוע ממנו אמבטיות בכדי לא להחמיר את מצבו. תודה.

שלום, האמבטיות לא מחמירות את המצב. תני לו להנות מהם. זה לא משפיע. ההתפשטות היא בגלל הוירוס וזה מה שהוא עושה. ניתן לטפל בבעיה ע"י טיפול טבעי ואשמח לעזור לכם

21/07/2024 | 17:35 | מאת: דנה

תודה רבה על המענה דוקטור. בכל מקום כתוב שהוירוס מאד מדבק במים ושהדבקה עצמית היא מאד שכיחה, לכן הסקתי שהאמבטיות שהתחיל לאהוב רק לאחרונה החמירו את זה. היתכן? בכל מקרה אני שמחה שדעתך היא להמשיך אותן כי הוא מאד מעוניין בהן. בכל אופן, ניצור קשר עם מרפאתך.

מנהל פורום רפואת ילדים