התקפי צחוק בלתי נשלטים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/07/2024 | 16:44 | מאת: ראוי

היי, אני בן 14.8 ושמתי לב לאחרונה שיש לי התקפי צחוק בלתי נשלטים ולא רצויים. אני לא מצליח לשלוט בזה ולהפסיק לצחוק, אני מתחיל לצחוק ללא סיבות ברורות בסיטואציות מביכות, או סתם בסיטואציות רגילות או כשאני מדבר עם אנשים, מה אוכל לעשות בנושא? במידה ופניתי לפורום הלא נכון, אשמח אם תגיד לי לאיזה פורום אני אמור לפנות בנושא

שלום, אתה לא צריך פורום אתה צריך ייעוץ פסיכולוגי ותבקש מהרופא בקופת החולים להפנות אותך

מנהל פורום רפואת ילדים