שאלה……………………………………….

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/07/2024 | 18:42 | מאת: אמא מודאגת

שלום, הבת שלי בת 7 חודשים והתחילה כחודש לפני לזחול (זחילת גחון) אך אף פעם לא זוחלת לכיוון שלי או לכיוון של אבא שלה, אך אם אני מציעה לה צעצוע היא זוחלת לתפוס אותו. באינטרנט רשום שהתנהגות כזאת לא תיקנה. מה יכולות להיות הסיבות? ומה צריך לעשות כי אין תורים זמינים לנוירולוגים. תודה. ושאלה שנייה היינו בחתונה וכשהתחילה המוזיקה התחילה לבכות ממש, (כמעט הייתה יושבת סמוך מאוד מאוד למערכת המוזיקה) אני מפחדת שנגרם נזק לאוזן שלה? אני צריכה לגשת לרופא א.א.ג או לעשות בדיקת שמיעה? תודה

שלום, מה שקראת באינטרנט ממש לא נכון ולכן קריאה כזאת עלולה להכניס לחרדות מיותרות. לא קרה נזק לאוזניים

מנהל פורום רפואת ילדים