חיסון לאבעבועות רוח

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

01/09/2004 | 21:38 | מאת: קובי

יש לי ילד בן שנה ושבעה חודשים ואני רוצה לעשות לו חיסון נגד אבעבועות אבל הדעות חלוקות ואני לא יודעת מה להחליט האם כדאי למה כן ולמה לא ואשמח מאוד לקבל תשובה מרופא מומחה בנושא בהקדם תודה

לקריאה נוספת והעמקה
01/09/2004 | 22:13 | מאת: מיכל

מהו הגיל המינימלי לחיסון נגד אבעבועות רוח (באיזה גיל מותר כבר או אסור לחסן?) תודה.

01/09/2004 | 22:13 | מאת: מיכל

מהו הגיל המינימלי לחיסון נגד אבעבועות רוח (באיזה גיל מותר כבר או אסור לחסן?) תודה.

04/09/2004 | 10:16 | מאת: כרמית

תודה שפנית אלינו. היום המגמה בקרב רופאי בית חולים מאייר לילדים לחסן את הילדים בחיסון לאבעבועות רוח, מחלת האבעבועות הינה מחלה לא נעימה לילדים המנטרלת אותם משגרת החיים לפחות לשבוע ימים ,ובעלת סיבוכים רבים שניתן למנוע אותם ע"י החיסון. את החיסון ניתן לחסן החל מגיל שנה, רוכשים אותו בבתי המרקחת בקופות החולים השונות ואחות הקופה מחסנת אותו . החיסון ניתן שנים רבות כבשיגרה בהרבה מדינות מפותחות בינהם יפן וארה"ב, והכן הסברה שניתן להידבק במחלה למרות החיסון נכונה אך ההדבקה לאחר חיסון תמיד קלה וללא סיבוכים.

שלום, עניתי על שאלה זאת אינסוף פעמים וכדי לדפדף אחורה. התשובה היא לחסן ,מבלי להתלבט כל כך הרבה.

24/04/2006 | 19:41 | מאת: עדי

בני בן השנתיים חוסן נגד אבעבועות רוח בזמן שהיה חשוף למחלה מאחותו. לאחר כשבוע מזמן החיסון הופיעו נקודות אדומות מגרדות שלא התפתחו לשלפוחיות. האם יש אפשרות לדעת אם זוהי תגובה לחיסון או שהוא חווה את המחלה בצורה קלה?

מנהל פורום רפואת ילדים