גרבר או ירקות טחונים?
דיון מתוך פורום רפואת ילדים
רציתי לברר על דילמה של כל אמא . אני טוחנת ירקות והודו לילדי בן השבעה חודשים בכל שבת ומקפיאה לשארית השבוע את האוכל. נאמר לי כי מאחר ואינו אוכל טרי , יקבל יותר ויטמנים ממאכלים הקנויים גרבר וכו' האם זה נכון? האם עדיף לקנות גרבר?
שלום לך יעל, אני אמא לילד בן שנתיים, ואני חייבת להגיד לך שראשית כל אין כמו אוכל של אמא אם ירקות טריים ועוף עשוי בטוב טעם כמו שרק אמא יכולה להכין, בגרבר יש את החומרים המעצבים וכו' , ואני בספק ענק שהוא הרבה יותר טוב!!!!!!!!!!! לגבי הויטמינים אני לא יודעת להגיד לך אבל את בהחלט יכולה לבשל כמות ליומיים שלושה לחלק את המנות ולשים במקרר, למה עליך לבשל כמות גדולה עדיף שזה יהיה כמה שיותר טרי!!!!!! לסיכום: רק לא גרבר!!!!!!!!!!!!!!!!
שלום לך יעל, אני אמא לילד בן שנתיים, ואני חייבת להגיד לך שראשית כל אין כמו אוכל של אמא אם ירקות טריים ועוף עשוי בטוב טעם כמו שרק אמא יכולה להכין, בגרבר יש את החומרים המעצבים וכו' , ואני בספק ענק שהוא הרבה יותר טוב!!!!!!!!!!! לגבי הויטמינים אני לא יודעת להגיד לך אבל את בהחלט יכולה לבשל כמות ליומיים שלושה לחלק את המנות ולשים במקרר, למה עליך לבשל כמות גדולה עדיף שזה יהיה כמה שיותר טרי!!!!!! לסיכום: רק לא גרבר!!!!!!!!!!!!!!!!
שלום לך יעל, אני אמא לילד בן שנתיים, ואני חייבת להגיד לך שראשית כל אין כמו אוכל של אמא אם ירקות טריים ועוף עשוי בטוב טעם כמו שרק אמא יכולה להכין, בגרבר יש את החומרים המעצבים וכו' , ואני בספק ענק שהוא הרבה יותר טוב!!!!!!!!!!! לגבי הויטמינים אני לא יודעת להגיד לך אבל את בהחלט יכולה לבשל כמות ליומיים שלושה לחלק את המנות ולשים במקרר, למה עליך לבשל כמות גדולה עדיף שזה יהיה כמה שיותר טרי!!!!!! לסיכום: רק לא גרבר!!!!!!!!!!!!!!!!
שלום, את עושה טוב, והילד מקבל את הדרוש לו. שימרי את הגרברים רק לנסיעות - זה יקר וחבל על הזמן והכסף-האוכל שלך מזין יותר וטעים יותר.