אחיין שלי בן 3 חולה לעיתים מאוד קרובות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

29/09/2005 | 21:42 | מאת: לימור

בשלושה חודשים האחרונים לאחיין שלי בן ה-3 יש חום גבוה כל שבועיים בממוצע שנמשך על פני כמה ימים. כל הבדיקות שערכו לו (דם, שתן, משטח גרון) יצאו עם תוצאות טובות. הברזל שלו קצת נמוך אבל מעבר לזה אין שום סיבה נראית לעין ותמיד מקבלים את התשובה שזה "ויראלי". מדי פעם מקבל אנטיביוטיקה עד שמתברר במשטח גרון שאין צורך. אנחנו מאוד מודאגים וכבר לא יודעים מה לעשות. הרופאים לא נותנים תשובה מספקת.

02/10/2005 | 12:04 | מאת: שרון

ישנה מחלה שנקראת PAFA משהו כזה תתיעצו עם רופא ותבקשו לגשת לרופא שמבין במחלה הזו , אני מכירה כמה ילדים שסןבלים מחום כמה ימים ואח"כ התופעה עוברת הטיפול שהם מקבלים סטרואידים ומקטין את זמן החום לפחות מיממה .

שלום, התופעה שאתם מתארים הינה אופיינית למחלה וירלית ומתאים לעונה זאת של השנה. זאת עונת מעבר ואכן בעונה זאת שכיחות המחלות הוירליות. אין צורך בבירור והמצב יחלוף תוך זמן קצר.

מנהל פורום רפואת ילדים