שאלה דחופה !!!
דיון מתוך פורום רפואת ילדים
בוקר טוב, יש לי תינוק כבן 8 וחצי חודשים. בצהריים הוא אוכל מרק ירקות עם כנפיים של עוף. מאז הסיפור של שפעת העופות, ולמרות שההנחיות הן שאפשר לאכול עוף אשר עבר תהליך בישול של 70 מעלות, אני לא שקטה כ"כ ודי מפחיד אותי לחשוב שאולי, אפילו ב- 1% קיים סיכוי שהתינוק שלי יאכל מזון שיכול להזיק לו. היתי מעוניינת לדעת האם אני יכולה לטחון לו בשר בקר דל שומן במרק? ואם כן מהי הכמות הממולצת ליום לתינוק בגיל זה? אודה לך אם תוכל להשיב לשאלתי בהקדם האפשרי. בברכה אימא מודאגת
לקריאה נוספת והעמקה