רגישות לטחינה גולמית?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/06/2006 | 23:53 | מאת: סיון

שבת שלום, היום בבוקר התחלתי להוסיף טחינה גולמית למנת הפירות של בתי בת 7 חודשים. עכשיו 24:00 הבחנתי בפצעונים אדומים על הפנים ובבית החזה. אני תוהה האם זה כתוצאה מאלרגיה ורגישות לטחינה או ממזג האויר החם והזיעה? כיצד לנהוג כאשר מפתחים רגישות למזון חדש? מורידים לגמרי מהתפריט או מחכים מס' ימים ושוב מנסים? אודה להדרכתך בנדון.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, רוב הסיכוים שזה נובע מהחום ולא אלרגיה. תגובה אלרגית מתבטאת בפריחה אדומה ומגרדת המתפשטת בהדרגה ולרוב מגרדת.

מנהל פורום רפואת ילדים