שיעול ממושך לתינוקת
דיון מתוך פורום רפואת ילדים
בוקר טוב ביתי בת 5.5 חודשים משתעלת שיעול חזק עם המון ליחה וכל מה שעשינו להקל עליה לא עזר (מכשיר אדים, מי מלח לאף, מוקוליט). הרופאה לא מצאה שום דבר גם צילום ריאות עשינו. כמעט כל ארוחה היא מקיאה אחרי שנתקפת בשיעול. היא מתעוררת משינה בגלל התקפות השיעול האלה ועכשיו גם החלה לדמוע בעת השיעול. איך אוכל להיות בטוחה שזאת לא התחלה של שעלת. אני נורא מפחדת מזה. כמעט כל שבוע אנחנו אצל הרופאה והיא אומרת שהריאות נקיות זה העיקר. יש משהו שניתן בעזרתו להקל על השיעול?
שלום, שעלת הינה מחלה קשה והילדה היהת צריכה להיות עם חום גבוה ומאד חולה. לפיכך זאת אינה שעלת והילדה פשוט משתעלת לאחר מחלה וירלית דבר שהינו מאד אופייני. זה יחלוף תוך מספר ימים.
תנסי להפחית לה את האוכל שכולל חלב, החלב גורם לליחה ולשיעול תנסי אוכל לתינוקות צמחי עד שיעבור לה השיעול אני אם לארבעה ולילדי זה עזר