בשר טחון
דיון מתוך פורום רפואת ילדים
פורים שמח. אינני יודעת לאן להפנות את השאלה הבאה, אני מקווה שתוכל לענות לי עליה. אתמול/היום בשעה 02:00 לפנות בוקר, הוצאתי מהמקפיא בשר טחון להפשרה (שמתי אותו בתוך סיר מים והשארתי בחוץ על השיש). היום (שהינו כידוע יום יחסית חם), התפניתי לטפל בבשר רק בשעה 13:30 בצהרים!!! עד אז הוא עמד בתוך המים על השיש. הבשר לא שינה את צבעו, לא היה בעל ריח חריג. עם זאת המים שבו הוא הושרה כבר היו בטמפ' החדר וכך גם הבשר עצמו אשר לא היה צונן במגע. האם ניתן לאוכלו? חג שמח.
שלום, כיון שזה בשר שמיועד לבישול הרי שגם אם יהיו בו חיידקים הבישול יחסל אותם.
(מספר מקשר)