ביצים
דיון מתוך פורום רפואת ילדים
שלום! בחמין של שבת בבוקר, בישלתי בסיר נפרד את הביצים הקשות ואת החיטה (הביצים נוקו לפני, הורתחו, הסרתי את הקליפה ואז הכנסתי לסיר). בשבת בבוקר, הרחתי ריח חמוץ-חריף, משהו כמו של דגים, ולא הבנתי מאיפה, בסופו של דבר שמתי לב שמקור הריח הנוראי הוא מהביצים שכנראה היו מקולקלות... עד ששמתי לב שזה המקור, בתי בת השבע הספיקה לאכול קצת מהביצה (וגם אמרה שהיה לה טעם נורא...). האם זה מסוכן? אם חלילה אמור להתפתח משהו - תוך כמה זמן מרגע אכילת הביצה רואים זאת? שבוע טוב ובריאות איתנה לכולם!!!
שלום, קרוב לודאי שלא יקרה כלום ואם כן אז יהיו מעט שלשולים כמו בהרעלת מזון. לא יותר מזה
(מספר מקשר)