האם ...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/06/2002 | 10:48 | מאת: אורן אורנים

1. האם תתכן שפעת עם נפיחות בלוטות שאינה שפעת איידס? אם כן, האם יש הרבה נגיפים שגורמים לכך? 2. האם אין זה יותר הגיוני שבשפעת איידס , אם כבר מתנפחות בלוטות - אזיי יתנפחו כל הבלוטות (או לפחות התחנות הגדולות: בגרון, מפשעה ובית השחי), ולא רק בלוטות המפשעה? ----- משום שהזיהום הוא בעצם כללי?

שלום אורן אורנים, כפי שכתבתי לך אתמול, הסימנים שאתה מציג א י נ ם אופינים למחלה חריפה בנגיף ה- HIV ('שפעת האיידס' כהגדרתך), אבל אם אתה כל כך מודאג- לך להיבדק! (למרות שביקשת שלא אתן לך את העצה הזאת). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות