האם צהבת A יכולה להיות כרונית?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/06/2002 | 18:13 | מאת: ג.

שלום ד"ר אפי אובחן אצלי הפטטיס מסוג A ובילירובין גבוה כולסטרול על הגבול הגבוה, למרות שאני מאוד שומר. האם הוירוס הזה הוא הדבקות שנעשתה לאחרונה או יכול להיות מצב כרוני שאני צריך לחיות איתו? האם יש תרופה? האם מדובר בחוסר אינזימים מסוימים וכיצד בודקים זאת? אם אינני מצליח לפרק שומנים האם ניתן להתגבר על זה בטיפול תרופתי? תודה מראש ג.

שלום ג', זיהום בנגיף ההפטיטיס A אינו גורם למחלה כרונית וב ר ו ב המקרים המחלה חולפת מעצמה (דהיינו- ללא טיפול) בתוך מספר ימים ללא נזק ארוך טווח. לגבי הכולסטרול- תצטרך להפנות שאלה זו לרופא פנימי או רופא משפחה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות