מחלות מין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/06/2002 | 15:29 | מאת: חיים

איזה חלק של איבר המין חייב להיות מכוסה בקונדום על מנת שלא יעברו מחלות זיהומיות, כגון איידס,בעת קיום יחסי מין מזדמנים במכון ליווי? כשקיימתי יחסי מין במכון ליווי רק שני שליש מאיבר היו מכוסים בקונדום,האם זה בסדר? תודה

שלום חיים, שני שליש זה יותר טוב מכלום, והסיכוי להדבקה במחלות מין רבות, כגון HIV, יורד באופן משמעותי כתוצאה משימוש בקונדום בדרך זו. יחד עם זאת, עדיין אתה יכול להידבק כתוצאה מחשיפת השליש הנותר במחלות שונות, כגון הרפס, וגם אם תכסה את כל האיבר- עדיין אפשר להידבק בכינים, למשל. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות