כדורי ולטרקס נגד הרפס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/06/2002 | 19:38 | מאת: נאוה

אני נוהגת לקחת כדורי ולטרקס valtrex לטיפול בהרפס מסביב לפה ממנו אני סובלת די הרבה מאז ילדות. האם מותר להמשיך ולהשתמש בכדורים אלו בהריון? המשחות כבר מזמן לא עובדות עלי.. לתשובתך אודה ואם אין בידך המידע הנ"ל אולי תוכל להפנותי לגורם מתאים יותר? תודה נאוה

שלום נאווה, וולטרקס היא תרופה בטוחה למדי בהריון (קטגוריה B ע"פ ה- FDA, שהיא דרגת הסיכון הנמוכה ביותר), ואם את מאד סובלת מהרפס ניתן להמשיך לקחת תרופה זו (אך ברצוני להביר לך את עמדתי העקרונית לגבי צריכת תרופות, לרבות אלו הנחשבות לבטוחות, בהריון שהיא- "אם אפשר בלי - עדיף לא לקחת"). הרבה בריאות אפי

23/06/2002 | 20:03 | מאת: נאוה

תודה רבה על תשובתך המהירה והמקצועית נאוה

מנהל פורום מחלות זיהומיות